« Arrivederci | Main | Smartpoint Vic »

Saturday, June 09, 2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

ringo

un huevo frito como que no pero la tortilla de patatas de mi abuela eso si que es ARTE

lamin

Ferran Adrià es el Dalí de la cocina y seguro que la va a armar en la expo. Me apunto a la teoria del huevo frito pero con escarchoooooofas

Ramón Miralles

¿que es arte? En nuestros tiempos nada mejor que consultar wikipedia:

"El Arte es el acto de modificar aquello que es material o inmaterial, haciendo uso de la materia, la imagen, el sonido, la expresión corporal, etc., o, simplemente, incitando la imaginación de los demás. Un arte es una expresión de la actividad humana mediante la cual se manifiesta una visión personal sobre lo real o imaginado."

Estoy de acuerdo contigo Xavi: Ferran Adrià es un artista.

Ramón Miralles

coyote

Yo empecé comiéndome las uñas.

(La Venus de Milo)

Marc

el mejor cocinero del mundo con el mejor amigo del mundo, por lo menos para mi que te agradecere toda la vida lo que has hecho por mi.

No te olvides mañana de probar la lubina a la hierbabuena de El Hispano mi restaurante prefe en Murcia.

Cuidarse

Marc

rosae

contratemps? ;))) el que et va pasar amb el ferran adria es una d´aquelles sincros que nomes et poden pasar a tu. ¿perque no expliques 'los hechos'? ;)

bon dia tingui señor

deliciosamartha

Crec que no deixa lloc a dubte que el Ferran Adrià és un artista. Per la meva trajectoria profesional, he tingut la gran sort de conèixer a molts i molts i molts Ferrans i Ferranes Adrià anònims, que fan de la seva feina un art, i al mateix temps, un regal per als altres. Aquests artistes tenen horaris que sempre et fan anar al revés del món (quan més treballes és quan la gent s'està divertint), les jornades habituals són per norma de 12 hores, els salaris són ridículs i les seves obres es veuen constanment criticades per alguns dels clients, que es pensen que només per haver visitat 3 restaurants amb estrella, ja en saben tant com ells. Evidentment que la gent del sector debem un agraïment al Ferran Adrià per haber dignificat la professió (quan fa més de 10 anys vaig decidir estudiar hostelería, alguna gent del meu entorn no es podia creure que hagués triat ser cuinera o cambrera???), però també m'agradaría reivindicar la feina de tants cuiners i tantes cuineres que he tingut la sort de conèixer, que potser no sortiran a les fotos ni aniran a Kassel, i que són artistes perquè allò que fan és art. Sense cap mena de dubte.

mineral

deliciosamartha i deliciosxavier: vosaltres també sou artistes per la pasió que poseu als vostres respectius projectes i per la delicadesa de compartir a través dels vostre blogs els moments magics del vostre dia a dia.

m

EL PAPA

¿QUIEN ES ESE HOMBRE VESTIDO DE BLANCO QUE SALE EN EL BALCON DEL VATICANO AL LADO DE XAVIER VERDAGUER? JAJA

CHITES APARTE ERES LA HOSTIA. CUALQUIER DIA TE VEMOS CON GEORGE BUSH JAJA

flor

veo 2 locos relocos

marcel

Em sumo a l'homenatge que deliciosamartha fa a tots els cuiners però em trec el barret (de xef) davant Ferran Adrià. La cuina ha evolucionat moltíssim des de que Jean Paul Bocuse va posar de moda l’alta gastronomia (la novel cousine), abans era més estàtica, amb normes que tothom havia de seguir, ara, en Ferran Adrià també ha marcat un punt d’inflexió ja que va sortir de la rigidesa que hi havia i ara tots els cuiners es senten més lliures. Tot i que la forma de cuinar ha evolucionat moltíssim, el producte s’ha perdut, abans tot era més salvatge…

Bon profit i bona nit.

oscar

que fas nanu? encara esta per tierras marcianas? cuidadu amb les murcianes que tienen muzcho peligru

Ferran

Doncs si, malgrat tot l´enrenou mediàtic que té al voltant, jo també crec que és un geni. Amb tot, un geni en vida mai sembla que ho sigui.., i no s´ha de deixar de reconèixer a tot l´equip que ha de tenir al darrera (que ha de fer una tasca força important en l´elaboració i el disseny final dels plats). El més bèstia és que els plats del Bulli des del 2005 ja són, pràcticament, irreconeixibles, totalment desvinculats de la "realitat" dels plats "terrèstres".

llaminera

En Ferran pot ser qualificat com artista i el geni de les escumes, pero jo m'estimo mes anar a can jubany o una bona mariscada al bocatti.
per cert quan vinguis a london anirem al sketch, segur que t'impresiona! www.sketch.uk.com fes-hi una ullada,
kisses and where is my present? I want it!

victor

l´has clavat! l'obra d'art era l´experiencia d´anar al bulli, i si la muntanya no va a mahoma mahoma va a la muntanya.

https://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=415114&idseccio_PK=1026

Marc

Xavi tu sigue filosofando que yo me voy a londres con imabu, he visitado la pagina de sketch y estoy flipando. imabu: deja ya de suplicar a xavi e invitame a mi!!!!

London calling

Marc

llaminera

marc, estuve cenando en el sketch el pasado viernes con mireia y lidia de idees de Vic, y cenamos en la mesa donde Christian Dior hacia sus dibujitos. Los WC son uno huevos spaciales gigantes. Casa meva es casa vostra! london shouting!

Patience

This posting koncekd my socks off

Leofranscesco

As Suzie wishes for heeslrf and her mom, so I wish for her also.That you may both feel well and get on with delicious summer road trips!!What a wondeful picture!! Your lovely and your Mama what a sweet face!! Namaste, Sarah

Windy

I really am so happy that you are ponitsg these. I know it's difficult to watch- but from my perspective, it's helping me deal with the emotions that go along with it. Being able to see what is happening beyond the news coverage is calming for me. Thank you!!!!!

The comments to this entry are closed.

Companies:
Investments:
Projects:
One more thing:

facebook xavier verdaguer suscribir feed rssCopyright © Xavier Verdaguer · mail · www.xavierverdaguer.com