« Un hombre de pago. | Main | Back to Ghana. »

Monday, November 27, 2006

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

zebra

estoy disgustadisima, todos con el libro y yo sin enterarme :-((( ¿los regalaste tu xavi? ¿ya no te acuerdas de las viejas ratas de biblioteca? ¿no te atreves a regalarme tal receta? de pago, de pago !!!! zzz

rosae

Neus, gracies per la informació, demanaré tarifes al xavi d'aquests serveis, espero que em faci descompte d'amiga, :-))))). No he tingut encara el plaer de llegir el teu llibre, a mi no me l'han regalat per sortir a la foto :-(, però miraré d'aconseguirlo. He llegit bones critiques del llibre i he vist que tracta el tema de la prostitució masculina, ¿vas haver de fer treball de camp? ;-) Sigui el que sigui felicitats per l'èxit aconseguit, ha de ser una pasada fer aquest somni realitat.

doctor

inaceptable la foto del vietnamita farsant

rosae

Xavi! ¿que pasa? ¿t'has enamorat d'una madrileña? ens tens desconcertats amb el teu silenci, trobem a faltar les teves aventuretes. Dona senyals de vida ! R

sö

un cop llegit,...puc dir que m'encanta veure que no sóc l'única 'adicta' als mandarina duck!...he tingut un bon regal de sant jordi (per cert l'últim que quedava a l'fnac!)

Appliance repair Beverly Hills ca

Para eso se necesita un largo período de tiempo para obtener más información referente a este buen puesto en www.xavierverdaguer.com pero el servicio de la escritura del papel puede apoyar todos para seleccionar el ensayo previo por escrito adecuado para comprar o ensayo. buena suerte!

Gain muscle

Moltes gràcies per l'esforç de desenvolupament per discutir això, em sembla molt important això i com estudiar molt més sobre aquest tema. Si és possible, a mesura que adquireixi experiència, et faria res l'actualització de la seva pàgina web amb una gran quantitat més informació? És molt beneficiós per a mi.

The comments to this entry are closed.

Companies:
Investments:
Projects:
One more thing:

facebook xavier verdaguer suscribir feed rssCopyright © Xavier Verdaguer · mail · www.xavierverdaguer.com