« La Piedra Redonda | Main | Neko »

Tuesday, February 13, 2007

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

rosae

les 7:47 son molt millors des que has tornat, encara que sigui per veuret renegar del teu Vic estimadisim.

xavier

No estoy renegando de Vic, sabes muy bien que nunca haría eso, simplemente me siento azotado por la hipocresía de algunos de sus seres.

Por cierto, se me olvidaron algunas reseñas:

- "Vich": así se escribía en los tiempos rancios de Franco...
- "Laura a la ciutat dels sants": Libro de Miquel Llor (1931)
- "Doctor infierno": El malo de la serie "Mazinger Z" ;-)

lluis

señor mossèn cinto verdaguer, acabes de tirar per la borda la teva carrera política a Vic. Vic s'acaba de quedar sense l'Alcalde que l'havia de convertir en "ciutat dels dimonis". Sempre trobarás en lloc en les files de ciutadans, jajaja

UFO

Això d'escriure blogs te aquestes coses.. i amb la llicència que ens dones a través d'aquest mitjà m'atreveixo a dir-te que hi ha molta incoherència en tot el que escrius. Es molt arriscat això que fas! ¿Realment estàs segur de que val la pena?... Uff!.. no es fàcil, ni es difícil, es SIMPLE!. No es necessària tanta flor ni tanta prosa. A vegades l'estil minimalista es el mes adient per a la ment, per el cor i per l'esperit. SIMPLIFICA (no es un anunci, ni un consell, ni res, nomès es una paraula des de el cel per a tu)....

xavier

Gracies per la teva reflexió UFO, trobava a faltar les teves intervencions. Crec que tens raó, segurament abuso de flor i prosa, intentaré ser més simple, de totes maneres també t’haig de dir que tinc la mala costum d’escriure a altes hores de la matinada, bastant empanat, normalment després de treballar moltes hores, de fet molts matins al.lucino amb les paranoies que he arribat a escriure durant la nit (la noche me confunde...). D’altres vegades també intento escriure en clau per enviar un missatge a algú en concret (normalment a mi mateix).

Pel que fa al risc que senyales, en soc plenament conscient i, de fet, m’encanta utilitzar aquest medi, que no deixa de ser el meu diari personal, per agitar-me a mi mateix i provocar al meu entorn directe. Crec que és millor la sinceritat en la “retransmissió” de les meves misèries que no pas publicar experiències de cartró-pedra.

AUDENTES FORTUNA IUVAT...

I sens dubte tens raó en la incoherència, porto una temporada força perdut i confós, espero que aquests mals moments serveixin per disfrutar més intensament dels bons moments que vindran (si es que venen...).

Un abraçada.

x

sil

Vindran!!

toni

Xavi, cabron, gracias por preocuparte por mi mano rota! :(((
No sabes lo que me cuesta escribir con una sola mano.
A propósito: ¿sabes porque los gallos no tienen manos???
porque las gallinas no tienen tetas!!!
:))))
Cuidate mucho nen!

loco

CANÇÓ DE PAGÈS.

Ah si tu vinguessis a la Plana de Vic
t'ensenyaria tots els marges del voltant
mentres tú me l'estas pelant.

Avui tots el pagesos
baixan cap el mercat
amb la butxeca plena
el cap ben enlairat
a casa de les meuques han parat.

De les muntanyes tots baixaran
a les muntanyes tots tornaran
mes si tú arrives a mitja nit
ens trobaràs en el brogit.

La Maria de Vic et posarà a to
encara que resti
resti retentiva és bona bona de debó.

En Ton el bordegàs
diu que a ell li agrada el Johnny Cash
també diu que escolta
country, western i blue gras
més autentic qu'ell no el trobaras.

De les muntanyes...

Aquesta és la meva terra
i aquí em plantaran
espero que tots plorin... els quatre trujots que quedaran.

Bones botifarres
tenim nena, tienes que venir
que en cap altre lloc
altre lloc d'Espanya
trobaràs millors embotits.

LOQUILLO

Marc

Solo he estado 3 veces en Vic. La primera me cagué de frío, la segunda me cagué de miedo y la tercera me cagué en su puta madre porque los mosos me quitaron el carné.

Por lo que conozco de la people de Vic es como fuenteovejuna, ¿porque la llaman ciudad de LOSANTOS? ¿federico??? ¿la cope?? ohoh

vic naranja, vic cristal

bu

xevi macu get your dancing shoes and come over to london, que vic fa pudor!!!

let's get your nice arse over here, you won't regret it!!

kisses

rami

Vic no t'expulsa Xevi. Saps perfectament que moltisima gent de Vic t'estima i no pots disimular que tu estimes moltisim Vic. No se que t'ha passat a Vic pero segur que hi tornarás, tu no ets dels que perd l'identitat.

QUI PERD ELS ORIGENS PER L'IDENTITAT

muskilda

Si en algun momento de mi vida, al mirarme por dentro, descubriera dos huecos en mi interior,(x&s),se que mi alma estaria inconpleta...hay huecos que se rellenan, y otros por los que se escapa tu esencia y tu alma agoniza...por mi mala cabeza errare una y mil veces y tendre que trabajar para encontrar las respuestas...no valen perdones ajenos si no tienes el tuyo propio, porque cuando te perdonas a ti mismo ya no importan perdones de otros...hay cosas que quiero seguir conservando eternamente , porque me pertenecen, porque me forman como persona, prque moldean mi alma, porque sin teneros, mis noches ya no tienen paz... porque me aterra pensar que cuando os necesite ya no estareis aqui...creo que no exsiste nada que haga posible que pueda dejar de quereros, nada, porque sois dos ejes en mi vida y sin ellos tambaleo y me mareo...el dia que emprenda mi viaje,me llevare conmigo tan solo mi alma y quiero que formeis parte de mi equipaje, eso es lo unico que necesito ...F.A.C

Tita

Ja veus que jo no m´amago i sempre t´he dit tot el què penso i no ho volia fer, però no em puc resistir a dedicar-te un valiós temps de la meva vida per dir-te quatre coses.
VICH... molt rebuscat no?
Estàs segur que aquesta "hipocresía" de la que et referèixes vers la gent que l´habita, és fruit de la casualitat?
Crec sinserament que t´equivoques i l´intèrpret de víctima crec que no et va i si que tens un Cor molt gran però a vegades no n´hi ha prou.
Suposo que entens que no t¨hagis rebut amb una benviguda amb pancartes oi?
Només puc dir-te que segueixis el teu Cor i caminis cap on et porti sense embuts ni revolts.
Cuida´t.

xavier

Jordi,

Gràcies per dedicar-me una mica d’aquest valuós temps de la teva vida. Tens raó, soc un rebuscat i m’he equivocat. Deixaré d’interpretar el paper de víctima.

Cuida’t molt amic. Petons a l'Anna i al petit Biel.

x

bea

vic es el mejor sitio del mundo le pese a quien le pese!!!!

Rhiannon

Dear Alana,Those bloggers sound great! You shloud really reply to my comments. Anyway can you teach me how to do a heart? Because Miss Dwyer won't tell my class. She only tells us how to do a smile face. Anyway back to the bloggers.Hannah,Laim and Mikayla sound like really good at blogging!Best wishes,Yvonne P.S Do you mind if you put my classes blog on your blog roll?

basejush

click to view shop louis vuitton online uKQRSOQa [URL=http://www.louis--vuitton--online--shop.org/ - louis vuitton factory outlet online[/URL - online shopping lWbohdAQ http://www.louis--vuitton--online--shop.org/

Jake

I went about 2 yrs ago, not that recent but it sdlhoun't have changed that much. I was only able to call home 3 times and I was there for Christmas. Some divisions got to make calls every week. There are calling cards you can buy there or have someone mail you more if you need more. One was more than enough for me. After graduation you have to come back at a certain time each night. I don't remember how late it was.

Maryellen

Didn't know the forum rules alolewd such brilliant posts.

Minato

BIG THANK TOWARD SABAY TEAM!!I've been waiting for aritcle like this for so long. These are the inspiration and motivation to keep these new generations moving forward with what they are doing. They really need these encouragements and promotions. I hope that theKHMER team will take this as a big achievement for their music and keep thriving hard toward their goal. Once again, Thank sabay teams for considering my opinion.Bross La

The comments to this entry are closed.

Companies:
Investments:
Projects:
One more thing:

facebook xavier verdaguer suscribir feed rssCopyright © Xavier Verdaguer · mail · www.xavierverdaguer.com